11

Mandag driller, så jeg er ved at rykke håret af mig selv

Mandag driller. Det gør mandag ind imellem og i dag er altså en af dem, der driller, så jeg er ved at rykke håret af mig selv.

Dagen starter godt. Jeg er nede på arbejde for at deltage i mandagsmødet, der oftest indleder vores arbejdsuge. Det er her vi snakker om stort og småt og får planlagt ugens aktiviteter, ligesom vi lige vender de planer, der ligger for indeværende og kommende uge, så vi allesammen er opdateret, hvis der er ferier, nyhedsbreve eller kurser/caféer, vi skal forholde os til.

Vi er midt i ferietiden og hos Garnudsalg.dk strækker den sig i år helt ind i september, så der er hele tiden et eller andet at være opmærksom på, men på denne måde får alle et overblik og dermed mulighed for at planlægge eget arbejde bedst muligt.

Hjemmearbejde medfører ind imellem forstyrrelser

Efter morgenmødet kører jeg hjem, for arbejds-computeren er fortsat ikke hjemvendt og jeg er derfor nødt til at sidde hjemme, hvilket egentlig også fungerer udmærket. Savner jeg selskab, ringer jeg og forstyrrer Kenneth og sådan kan dagen hurtigt få ben at gå på.

I dag arbejder jeg på et kommende nyhedsbrev. Jeg forsøger i hvert fald, for jeg får forsøgt at logge ind med forkert kode så mange gange, at min adgang blokeres og jeg skal have hjælp af en voksen, som tilsyneladende har så travlt med at holde frokost, at han har glemt, at han er ansvarlig for supporten.

Jeg får svar efter TRE KVARTER, men der har jeg allerede om-gået alle regler for, hvordan man får support. Jeg har ringet direkte til et nummer, som ikke yder support, men mit liv er for kort til at spildes af amatører, så jeg får åbnet hoveddøren til mit nyhedsbrev af en frokostramt medarbejder. Måske han skulle passe butikken i stedet.

Jeg er endelig indenfor, så jeg skriver tekster og udarbejder grafik. Så sender jeg til korrektur, ændrer et par ting og sender igen til korrektur og sådan går nogle timer.

Så laver jeg mig en skål kaffe på fransk manér. Jeg længes vel …

Kaffen smager fantastisk og jeg nyder den, mens jeg finder podcast til den kommende time. Jeg lytter herefter til Jeg er nøgen. Adam Holm har inviteret Jørgen Leth til samtale om den uperfekte krop, passion, liderlighed og trangen til at studere det modsatte køn.

Jeg fristes til en pause, hvor jeg vinder garn op til endnu et sjal. Charlottes smukke Merino Singles i en fantastisk og næsten selvlysende kongeblå og en fræk og insisterende pink. Jeg kan ikke beslutte mig for hvilken en, jeg skal vælge, så jeg er temmelig vægelsindet og finder først den ene og så den anden smukkest.

Det er bilstrik dette her handler om

Vi kører til Tyskland i morgen. Oline kommer og passer hus og hund, mens vi tager et par dage ved en tysk sø-bred med plads til bløde morgenkåber, massage og lange spadseretur under smukke træer. Jeg glæder mig. Vi trænger til en lille pause fra hverdagen, så jeg er meget klar til turen – altså lige bortset fra dette strikketøj, hvis farve skal afgøres i dag. Jeg skal nok nå i mål.

Bogen, der bestemt ikke er slidt op

Jeg har fundet min meget lidt brugte strikkebog frem, for jeg er færdig med første sjal fra den og det var faktisk utrolig sjovt at strikke. Måske valgte jeg den kedelige udgave af et festligt sjal, men der er jo en grund til, at denne bog ikke er slidt op. Jeg har tidligere valgt Stephen Wests modeller fra, fordi de bare er så mega-vilde, at jeg får ondt i kindtænderne, når jeg tænker på at skulle bruge dem, men …

De mange modeller kan naturligvis strikkes op i ensfarvet eller i farver, som giver rolige skift og derfor er de også tilgængelige for en med min smag. Jeg skulle bare lige opdage, at de er sjove at strikke, før jeg ikke valgte dem fra til fordel for andre og måske mere traditionelle og klassiske sjaler, som jeg fortsat elsker. De er nemlig sjove at strikke. Han er dygtig, den Stephen West.

I bogen er et lille sjal; Holey Chevrons, som kan strikkes ensfarvet og det er planen for de mange timer på motorvej. Måske. Man ved jo aldrig med mig …

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

You Might Also Like

11 Comments

 • Avatar
  Reply
  Pernille
  30. juli 2017 at 16:40

  Han er nemlig sjov at strikke – ham Stephen West. Også selvom han har en tendens til at blive lidt for vild.
  Men så er der heldigvis muligheden for selv at bestemme :)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   31. juli 2017 at 15:08

   Han er rigtig sjov at strikke og jeg nedtoner bare til et niveau, jeg kan holde ud :-)

 • Avatar
  Reply
  Tina Nymann
  25. juli 2017 at 14:07

  Velkommen i klubben for frustrerede it-brugere!! Jeg kan nogle gange bruge timer på at få hjælp til at løse et eller andet driftmæssigt problem. Vi har vores server hosted hos et ellers meget professionelt firma, men de er nu så store at man lige så godt kan ringe til SKAT, så lang ventetid er der…..

 • Avatar
  Reply
  Gitte Næsborg
  24. juli 2017 at 18:50

  God tur og tillykke med anledningen. Så lykkedes det alligevel at booke et sted, som har styr på kalenderen og som ikke ligger laaaangt væk

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   25. juli 2017 at 16:33

   Her er der styr på kalenderen. Det er skønt :-)

 • Avatar
  Reply
  Randi Borup Jensen
  24. juli 2017 at 18:34

  Det er sørme et fint sjal, god fornøjelse med det og rigtig go’ tur til Tyskland.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   25. juli 2017 at 16:32

   Tak Randi – vi er i gang med at nyde :-)

 • Avatar
  Reply
  Line Skipper
  24. juli 2017 at 17:57

  Jeg ønsker jer en rigtigt god tur til Tyskland og et stort tillykke med de 25 års ægteskab! Gid, I må få rolige og kærlighedsfyldte dage sammen.

  Mange hilsner fra en trofast læser, som næsten aldrig kommenterer, men ikke desto mindre er stor fan af din blog (selvom jeg heller ikke strikker….)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   25. juli 2017 at 16:31

   Tusinde tak, Line. Vi er lige ankommet til hotellet og måske vejret kunne være bedre, men omgivelserne er der i hvert fald ikke noget i vejen med :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)