9

Så landede vi den…

Så landede vi den resterende del af ferien også. Vi har fundet et lille, ombygget kapel i samme område, som vi har været i tidligere. Vi skal bo ikke langt fra Sainte-Mére-Eglise og Carentan. Begge byer er hyggelige og ikke langt fra kysten, som vi holder af at udforske.

Vi tager ikke til Normandiet for at solbade. Vi tager derned for at opleve. Det er her de humane temperaturer giver os ubegrænsede muligheder for at tage på de spontane og improviserede ture, vi elsker. Vi gør det uanset geografi, men i Normandiet kan man gøre det uden at smelte.

Så landede vi den...

Vi kommer allerede med forslag til de steder og ting, vi gerne vil se eller gense, så lad os håbe, at tiden rækker …

  • Sainte-Mére-Eglise, en utrolig hyggelig, lille by med et skønt marked på kirkepladsen.
  • Ravenoville-Plage, kystbyen vi boede i den allerførste gang, vi var i Normandiet.
  • Honfleur, en utrolig charmerende by, vi besøgte i det mest rædderlige regnvejr
  • Middelaldermarked i Bayeux skal vi gense, hvis vi orker. Det er fantastisk hyggeligt.
  • Vi skal besøge Saint-Lô, fordi vi ikke har gjort det de andre to gang.

I år er agendaen for øvrigt at finde noget af det fisk og skaldyr, de er kendte for. Cideren har vi smagt og vi er ikke imponerede, men sådan er smagsløg forskellige og ostene er vi enige om, er skønne, men fisk og skaldyr mangler vi for alvor at imponeres over.

Vi skal nyde det helt særlige Normandiet kan byde på og vi glæder os :-)

Du vil sikkert også kunne lide